PUTIN SĂ NU SE PUNĂ CU NOI! UN VAS RUSESC CARE FĂCEA SPIONAJ LÂNGĂ ISTANBUL A FOST SCUFUNDAT DE UN VAPOR CE TRANSPORTA OI DIN ROMÂNIA

S-a terminat orice temere a Romanilor cu privire la un atac al Rusiei asupra tarii noastre!

Fratilor, am invins! Nu mai trebuie sa ne fie frica de nimic si de nimeni. Un vas rusesc, care facea spionaj in apropiere de Istanbul, cel mai mare oras din Turcia, s-a scufundat dupa ce a fost lovit de un vapor ce transporta oi romanesti catre Iordania.

Vasul cargo Youzarsif H implicat într-o coliziune cu o navă rusă de spionaj, în largul coastei Istanbulului, plecase miercuri din portul românesc Midia, potrivit traseului publicat de Marinetraffic.com.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Vasul, care transporta animale, urma să ajungă la Aqaba (Iordania) pe 3 mai. Nava, sub pavilion Togo, are 81 de metri lungime, o capacitate de 2.418 tone şi a fost construită în 1977.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Coliziunea ce a avut loc la 29 de kilometri distanţă de oraşul Kilyos, pe coasta Mării Negre, la nord de Istanbul, a fost provocată de ceaţa densă şi de vizibilitatea redusă, a anunţat agenţia turcă de transport naval GAC, citată de Hurriyet.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Deocamdată nu se ştie starea vasului cargo sau a încărcăturii. Echipajul este, însă, în siguranţă.

Între timp, vasul de spionaj rus Liman, construit în anii ’70, s-a scufundat. Toţi cei 78 de membri ai echipajului au fost salvaţi.

Citește și

Cmentariile sunt închise