PSD a renuntat la cel mai european primar din Romania

Cel mai eficient primar din Romania si totodata, fiind considerat cel mai bine vazut primar de pe listele Partidului Social Democrat, a fost demis, in lipsa, vineri fara ca acesta sa primeasca foarte multe explicatii din partea conducerii PSD Alba.

match-1100912_1280

Anul 2017 nu pare sa vina cu vesti bune pentru Gheorghe Damian cel mai longeviv si eficient primar din judetul Alba. Aflat la carma comunei Ciugud din anul 2000, acesta a aflat de la colegii de breasla despre excluderea sa din partid, dupa o sedinta fulger care a avut loc vineri, 13 ianuarie, sedinta la care dumealui nu a fost invitat. Pe langa excluderea primarului Gheorghe Damian, s-a mai votat si excluderea consilierul judetean Ioan Florea, acesta din urma ramanand fara mandat. Motivele oficiale nu se cunosc, conducerea PSD Alba postand pe o retea de socializare un comunicat destul de formal in care anunta excluderea celor doi din PSD si explicand, doar, ca aceasta decizie a fost luata in urma analizei aprofundate a modului in care s-a desfasurat campania electorala pentru Alegerile Parlamentare de la finele anului 2016 si in urma rezultatelor obtinute de Organizatia Judeteana.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole