Provocarile din sistemele globale de alimentatie si agricultura vor fi abordate intr-un nou centru de cercetare

Potrivit unui articol publicat pe allaboutfeed.net, parcul de cercetare de la Universitatea din Illinois va fi în curând casa celui mai nou laborator de inovație Cargill. Studenții concentrați pe rezolvarea provocărilor din sistemele globale de alimentație și agricultură vor avea acum un spațiu nou pentru a-și testa munca.

Condusă de echipa de laboratoare digitale a Cargill de oameni de știință, studenții și personalul Laboratorului Innovation Lab vor lucra direct cu liderii de afaceri, echipele de operațiuni și cliențiivpentru a ajuta la mutarea ideilor digitale în modul de testare.
„Angajamentul Cargill de a-i angaja pe studenții noștri în procesul său de inovare va adăuga o nouă dimensiune experiențelor lor educaționale din Illinois”, a declarat Robert J. Jones, de la Universitatea din Illinois din campusul Urbana-Champaign. Între timp, Laboratorul de inovare asigură cadre de inginer în domeniul ingineriei de software și de știință a datelor care vor moderniza lanțurile de aprovizionare agricole și sistemele alimentare de pe tot globul.
Laboratorul de inovare Cargill își deschide oficial porțile mai târziu în acest an.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole