Protestele fermierilor olandezi: Un supermarket aparținând Fundației Bill Gates a ars din temelii!

Pe fondul protestelor fermierilor olandezi, un supermarket și o unitate de distribuție de alimente finanțate de Bill Gates din Țările de Jos au fost distruse peste noapte de un incendiu, notează publicația independentă newspunch.com.

Unitatea mare din Almelo, deținută de Picnic, o companie alimentară finanțată de Bill Gates, care promovează carne de proteine ​​vegetale și folosește vehicule electrice de livrare, a luat foc brusc în toiul nopții.

Anul trecut, compania a primit 600 de milioane de euro de către Fundația Bill și Melinda Gates. Mulți protestatari implicați în revolta fermierilor în curs din Olanda și-au declarat în mod deschis convingerea că Bill Gates este parțial responsabil pentru legile suplimentare privind clima care distrug industria agricolă.

Cauza incendiului este încă neclară și nu există nicio dovadă că distrugerea unității Gates este legată de protestele fermierilor olandezi. Cu toate acestea, mulți oameni din Olanda speculează că incendiul este o răzbunare pentru politica de azot care distruge cariera introdusă de guvernul Rutte, care urmează să scoată fermierii din afaceri și să agraveze criza producției de alimente.

O reprezentantă a fermierilor olndezi, Eva Vlaardingerbroek, a vorbit cu Rebel News și a explicat legătura dintre Bill Gates și guvernul olandez care distruge mijloacele de trai ale fermierilor.

„Ministrul olandez care a promovat legea azotului care acordă guvernului puterea de a expropria pământul fermierilor noștri are un frate care deține un supermarket online @picnic. Ghici cine a investit 600 de milioane de dolari în acea companie? Bill „carne falsă” Gates. Așa arată corupția”, a scris Eva Vlaardingerbroek pe Twitter.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole