PROTEST în fața guvernului, la limita răbdării! Apel direct la intervenția premierului Cîțu

Un comunicat de presă primit la redacție, emis de Asociația fermelor de suine “ SUINROM”, aduce la cunoștință organizarea unei manifestări de protest, marți 21 septembrie, în fața sediului guvernului, ca urmare a situației disperate în care se află crescătorii de suine din România, din cauza crizei prelungite a pestei porcine africane.

În comunicat se precizează:

„Activitatea publica organizata de fermierii, crescatori de porci, va avea loc in data de 21.09.2021  la sediul Guvernul Romaniei.
Scopul Adunarii Publice il constituie o manifestare pentru sprijinirea urgenta a activitatii de crestere si ingrasare a suinelor.
Disperarea, nestapanirea raspindirii pestei porcine africane, importurile masive si decapitalizarea fermierului roman, crescator de suine a invitat la discutii reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, Presedintele ANSVSA si pe  Domnul Premier Florin Citu.”

 

Protestul se va desfășura cu participarea a maxim 200 de persoane, între orele 10-17. Scopul declarat de organizatori îl constituie manifestarea în legătură cu sprijinirea urgentă a activității de creştere şi îngrășare a suinelor prin implicarea fermă a domnului prim ministru Florin Vasile Cîțu.

Pe durata de desfăşurare a manifestației se vor folosi bannere, pancarte şi mijloace de sonorizare.

Postul nostru de televiziune va fi prezent, pentru a vă ține la curent cu desfășurarea evenimentului.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole