16 octombrie 2021 - 17:32

PROTEST în fața guvernului, la limita răbdării! Apel direct la intervenția premierului Cîțu

Un comunicat de presă primit la redacție, emis de Asociația fermelor de suine “ SUINROM”, aduce la cunoștință organizarea unei manifestări de protest, marți 21 septembrie, în fața sediului guvernului, ca urmare a situației disperate în care se află crescătorii de suine din România, din cauza crizei prelungite a pestei porcine africane.

În comunicat se precizează:

„Activitatea publica organizata de fermierii, crescatori de porci, va avea loc in data de 21.09.2021  la sediul Guvernul Romaniei.
Scopul Adunarii Publice il constituie o manifestare pentru sprijinirea urgenta a activitatii de crestere si ingrasare a suinelor.
Disperarea, nestapanirea raspindirii pestei porcine africane, importurile masive si decapitalizarea fermierului roman, crescator de suine a invitat la discutii reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, Presedintele ANSVSA si pe  Domnul Premier Florin Citu.”

 

Protestul se va desfășura cu participarea a maxim 200 de persoane, între orele 10-17. Scopul declarat de organizatori îl constituie manifestarea în legătură cu sprijinirea urgentă a activității de creştere şi îngrășare a suinelor prin implicarea fermă a domnului prim ministru Florin Vasile Cîțu.

Pe durata de desfăşurare a manifestației se vor folosi bannere, pancarte şi mijloace de sonorizare.

Postul nostru de televiziune va fi prezent, pentru a vă ține la curent cu desfășurarea evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.