29 mai 2022 - 02:36

Proprietar de oi lovit de năpastă: i-au murit pe loc 100 de capete!

Prima zi din august s-a dovedit a fi una neagră pentru un crescător de ovine.

Aproape 100 de oi care se aflau într-un autotren au murit, duminică după-amiază, după ce autovehiculul s-a răsturnat pe un drum judeţean în apropierea satului Ceamurlia de Sus, judeţul Tulcea, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Oile se aflau într-un TIR condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, care transporta animalele din comuna tulceană Stejaru în judeţul Constanţa, informează AGERPRES.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieșit că autovehiculul s-a răsturnat într-o curbă, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei al condiţiile de drum.

„Conducătorul auto a fost monitorizat de echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital. Din nefericire, aproximativ 100 de oi din cele 250 aflate în autotren au decedat. Proprietarul animalelor a trimis un alt auto pentru preluarea animalelor”, a anunţat ISU Delta.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.