27 octombrie 2021 - 13:17

VIDEO Promisiunea lui Chioveanu – Se redeschid târgurile de animale în scurt timp!

Senatorul de Alba, Matieș Călin, anunță, printr-o postare pe pagina socială, că se vor redeschide târgurile, după multe presiuni făcute la adresa lui Robert Chioveanu.

”LUNA MAI #deschidemtârguldeanimale‼️ Vă anunțam că am solicitat OFICIAL încă din Decembrie 2020, cât se poate de CLAR: DESCHIDEȚI TÂRGURILE DE ANIMALE că mor satele românești și se închid micile ferme una câte una! Am revenit apoi cu o întrebare: Când le deschideți domnilor??? Am primit, în sfârșit, răspuns: avem pestă porcină africană.

Poftim?! E ca și când ai întreba: este zi sau noapte? Răspuns: Afară plouă… 👍🏻Săptămâna aceasta l-am prins din nou pe președintele Robert Chioveanu (ANSVSA), de data aceasta de față cu mai mulți fermieri și alți oficiali ai statului român!!!

LUNA MAI: SE VOR REDESCHIDE TÂRGURILE DE ANIMALE!!! Deocamdată fără suine (porci)! După Paști, până la sfârșitul lunii MAI, președintele ANSVSA și-a luat angajamentul că va deschide târgurile de animale în toată România!!! Dintre cele 2 variante propuse de mine, a ales-o pe cea fără porci! Nu este cea mai fericită variantă, dar ar mai fi încă o mică victorie!

Până acum ÎMPREUNĂ am reușit: • MIELUL DE PAȘTE: mieii se pot cumpăra direct și de la stâne sau oieri • Criterii speciale pentru Bazna și Mangalița, care vor merge mai departe în ciuda OUG FĂRĂ PORCI LA POPULAȚIE, fără reproducție, fără vânzare, confiscarea vierilor și a scroafelor de reproducție din bătătură ”, este mesajul, plin de entuziasm, al senatorului Matieș.