VIDEO Promisiunea lui Chioveanu – Se redeschid târgurile de animale în scurt timp!

Senatorul de Alba, Matieș Călin, anunță, printr-o postare pe pagina socială, că se vor redeschide târgurile, după multe presiuni făcute la adresa lui Robert Chioveanu.

”LUNA MAI #deschidemtârguldeanimale‼️ Vă anunțam că am solicitat OFICIAL încă din Decembrie 2020, cât se poate de CLAR: DESCHIDEȚI TÂRGURILE DE ANIMALE că mor satele românești și se închid micile ferme una câte una! Am revenit apoi cu o întrebare: Când le deschideți domnilor??? Am primit, în sfârșit, răspuns: avem pestă porcină africană.

Poftim?! E ca și când ai întreba: este zi sau noapte? Răspuns: Afară plouă… 👍🏻Săptămâna aceasta l-am prins din nou pe președintele Robert Chioveanu (ANSVSA), de data aceasta de față cu mai mulți fermieri și alți oficiali ai statului român!!!

LUNA MAI: SE VOR REDESCHIDE TÂRGURILE DE ANIMALE!!! Deocamdată fără suine (porci)! După Paști, până la sfârșitul lunii MAI, președintele ANSVSA și-a luat angajamentul că va deschide târgurile de animale în toată România!!! Dintre cele 2 variante propuse de mine, a ales-o pe cea fără porci! Nu este cea mai fericită variantă, dar ar mai fi încă o mică victorie!

Până acum ÎMPREUNĂ am reușit: • MIELUL DE PAȘTE: mieii se pot cumpăra direct și de la stâne sau oieri • Criterii speciale pentru Bazna și Mangalița, care vor merge mai departe în ciuda OUG FĂRĂ PORCI LA POPULAȚIE, fără reproducție, fără vânzare, confiscarea vierilor și a scroafelor de reproducție din bătătură ”, este mesajul, plin de entuziasm, al senatorului Matieș.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole