Programul „Laptele şi cornul”, suspendat în județul Brașov

lapteInspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Braşov a decis să suspende programul „Laptele şi cornul” care urma să se distribuie vineri şi luni, după ce numărul copiilor care au ajuns la spital de la Şcoala Generală nr. 31 a ajuns la 23.
Inspectorul şcolar judeţean Ariana Bucur a declarat, pentru MEDIAFAX, că a luat decizia să suspende distribuirea de lapte în cadrul programului„Laptele şi cornul” în toate şcolile din judeţ pentru vineri după-masa şi luni.
„Am luat decizia de a suspenda programul de astăzi după masa şi inclusiv pentru ziua de luni, până când vom avea nişte rezultate în acest caz. Am încercat astăzi să iau legătura şi cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Braşov şi într-un final am reuşit să vorbesc cu ei şi să le comunic că am luat această decizie şi au fost de acord cu suspendarea programului“, a spus Ariana Bucur.
Potrivit inspectorului şcolar judeţean, „laptele consumat atât de copiii din Braşov, cât şi de cei din Codlea care au acuzat probleme digestive provine de la firma Dorna din Suceava”.
Numărul copiilor de la Şcoala Generală nr 31 din cartierul Triaj care au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov a ajuns la 23, copiii fiind preluaţi cu mai multe ambulanţe.(Integral pe bizbrasov.ro)
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole