Programele Rabla, Casa Verde, Casa Verde Plus si cel pentru masini electrice vor continua

casa-verdeProgramele Rabla, Casa Verde, Casa Verde Plus si cel pentru masini electrice vor continua, a anuntat ministrul Mediului, Daniel Constantin, in cadrul unei intalniri cu jurnalistii. Acesta a spus ca  se va cauta o noua forma de finantare dupa eliminarea timbrului de mediu, insanu se va introduce o noua taxa, iar cetatenii nu vor plati in plus.

Ministrul a declarat ca anul acesta programul Rabla va incepe mai devreme, cel mai tarziu la finalul lunii aprilie, si suma alocata va fi mai mare ca anul trecut.

In ceea ce priveste finantarea, Daniel Constantin a declarat ca la Administratia Fondului de Mediu au ramas doua miliarde de lei necheltuiti din anii trecuti si ar mai fi disponibil inca un miliard de lei din certificatele de emisii CO2.

Fostul ministru al Mediului, Cristiana Pasca Palmer a declarat ca ideea eliminarii timbrului de mediu este una foarte nefericita deoarece din aceasta taxa se finanta programul Rabla. (Integral pe finantare.ro)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole