PROGRAM DE SUSȚINERE A MICILOR FERMIERI ȘI PRODUCĂTORILOR LOCALI DIN BRAȘOV, SUSȚINUT DE FUNDAȚIA PRINȚUL DE WALES

Fundația ‘Prințul de Wales’ va lansa un nou program de susținere a micilor fermieri și producători locali, în scopul dezvoltării produselor și accesării de noi piețe de desfacere atât în țară, cât și peste hotare, a declarat miercuri, la Viscri, directorul executiv al fundației, Aura Woodward.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

‘Programul legat de fermieri este un program nou al Fundației ‘Prințul de Wales’. Acum două săptămâni, Alteța Sa Regală ne-a ajutat că strângem o sumă însemnată de bani în Marea Britanie, ca să începem un program-pilot de zece luni, în care vom merge în Deltă, în Bucovina, Maramureș, Banat și Transilvania și vom face o hartă a producătorilor care fac produse naturale, produse bio și încercăm să vedem care este calitatea acestor produse, în ce cantitate le fac și în ce măsură ele pot fi îmbunătățite. După care vom aduce specialiști din România, Italia și Marea Britanie să ne uităm la conținutul de zahăr, de sare, la ambalaj și așa mai departe. Ideea este ca la finalul acestui program-pilot să identificăm cinci produse de o calitate excepțională pe care să le vindem cu succes în România și în străinătate, ca producătorii să rămână cu mai mulți bani în buzunar’, a precizat Aura Woodward.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

De asemenea, prințul s-a întâlnit cu membri ai organizației europene Pro Silva, care susține un management forestier responsabil, precum și cu experți din domeniul forestier din țara noastră.

‘În ultimii ani, Alteța Sa Regală și-a exprimat îngrijorarea în ceea ce privește exploatarea și defrișarea ilegală a pădurilor din Carpați, considerate ultima zona sălbatică a Europei. Pro Silva va deschide o filială și în România’, se arată într-un comunicat de presă al Ambasadei Marii Britanii la București, remis miercuri AGERPRES.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Citește și

Comentariile sunt închise