Program de oferire de iaurt pentru vârstnici propus de reprezentantul APRIL

cojo_aprilieDorin Cojocaru, reprezenatntul APRIL; a atras atenţia asupra nevoii de realizare de proiecte reale pentru sprijinirea industriei laptelui şi fermierilor, mai ales după momentul în care elevii vor intra în vacanţă şi nu vor mai avea nevoie de lapte, prin programul „Laptele şi cornul”.
„Problema e că nu mai avem fabrici în foarte multe judeţe fără fabrici de procesare. Mi-ar plăcea să avem şi alte proiecte prin care să dăm iaurturi către bătrâni sau lapte către cantinele sociale, ca să scoatem laptele de pe piaţă, iar fermierii şi fabricile să aibă de ce produce. Avem nevoie, deci, de programe prin care să rezolvăm problema laptelui care nu va mai fi folosit pentru programul „Cornul şi laptele”, fiindcă şcoala se termină în curând, şi va rămâne lapte pe piaţă. Dacă există proiecte şi respect putem vorbi despre proiecte comune”, a declarat Dorin Cojocaru.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole