Atenție! Ceață densă și vizibilitate redusă, la aceasta oră. Aflați unde și care este prognoza meteo

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o nouă atenţionare de Cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă, în zone din judeţele din vestul țării. Prognoza meteo pentru zilele următoare rămâne însă, normală sezonului.

Cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă, în zone din judeţele Arad şi Bihor

Conform prognozei meteo, până la ora 11:00, în zonele joase din cele două judeţe, va fi ceaţă densă, care determină reducerea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, potrivit ANM, citat de Agerpres.
Temperaturile încep să scadă, vremea începe să se răcească în cea mai mare parte a ţării şi va ploua local. La munte, va fi lapoviţă şi ninsoare.

La noapte, cerul va avea înnorãri şi va ploua, cu o probabilitate mai mare în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 5…8 grade. Vor fi condiţii de ceaţã.

Meteo- 11 noiembrie, în țară

Vremea se va răci în sudul şi estul ţării, iar cerul va fi mai mult noros şi local va ploua. În celelalte regiuni valorile termice vor scădea uşor, înnorările vor fi temporare. Ploile se vor semnala doar izolat, în prima parte a intervalului.

La altitudini de peste 1800 m vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã a Carpaţilor Meridionali şi de Curburã. Pe parcursul zilei, pe alocuri şi la viteze mai mici va sufla şi în Moldova, Muntenia şi Dobrogea.

Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 grade în estul Transilvaniei şi 11 grade pe litoral. Dimineaţa şi mai ales noaptea, pe suprafeţe mici va fi ceaţã.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole