PRODUSE TRADIȚIONALE DIN SIBIU, APRECIATE LA UN EVENIMENT DIN POLONIA

115

Producătorii care au reprezentat județul Sibiu la un eveniment special dedicat produselor tradiționale, în Poznan, s-au întors în țară.

„N-a fost vorba de un câștig în bani — am expus fără să vindem. Câștigul este experiența acestui târg, care a depășit așteptările. Am fost primiți cu atâta căldură de polonezi încât vă spun de pe acum: merg cu plăcere și anul viitor, chiar dacă e pe cheltuiala mea” a povestit Hortensia Mununar, producător de brânzeturi din Piața Transilvania. Produse pentru degustare au trimis și Păstrăvăria Albota (brânzeturi și mezeluri), Liviu Moldovan (legume-fructe), Monica Cucerzan și Daniel Minea (brânzeturi).

Micii producători au reprezentat cu succes gastronomia din România în Polonia,iar produsele lor au fost foarte apreciate de gurmanzii care au trecut pe la standuri.

Sâmbătă, la Piața Transilvania, sibienii îi pot cunoaște pe cei patru producători care s-au remarcat datorită calității produselor lor, la Insula de Promovare a Tradițiilor și se pot bucura de produsele locale care au fost atât de apreciate de polonezi.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult