Mii de produse pentru grădină, animale de companie și fermă într-un singur loc

Mii de produse pentru grădină, animale de companie și fermă, toate pot fi găsite în  noul magazin MEGA, Agroland. Magazinul deschis în Timișoara se întinde pe o suprafață de 630 de metri pătrați și oferă peste 3000 de produse.

Pe parcursul anului trecut am reușit să deschidem 12 magazine MEGA și ne așteptăm că în 2022, veniturile realizate de acestea să crească pe fondul maturizării lor. În același timp, nu vrem să ne oprim din procesul de extindere și rămânem concentrați să ne atingem obiectivul de a deschide zece noi magazine MEGA la nivel național anul acesta și dublarea cifrei de afaceri generată de ele, comparativ cu anul 2021. Contextul și provocările pieței sunt în continuare la un nivel ridicat, dar avem de îndeplinit obiective și planuri pe care le-am stabilit și aprobat împreună cu acționarii noștri. Astfel, împreună cu echipele noastre vom continuă să rămânem optimiști și vom depune toate eforturile necesare în continuarea extinderii rețelei Agroland la nivel național,” a declarat Horia Cardoș, fondator și CEO al Agroland Business System, pentru ziarulpozitiv.ro

După MEGA Pașcani și MEGA Huși, magazinul din Timișoara este cel de-al treilea pe care Agroland îl deschide anul acesta. Investițiile companiei pentru celelalte două magazine s-au ridicat la aproximativ 0,7 milioane de lei pentru MEGA Pașcani și 0,5 milioane de lei pentru MEGA Huși. Agroland și-a propus să deschidă zece magazine la nivel național.

Investiția în Agroland MEGA Timișoara este de aproximativ 1 milion de lei, sumă în care nu sunt incluse stocurile de marfă. Agroland Business System vizează anul acesta o cifră de afaceri de 241 milioane de lei, o EBITDA de 20,7 milioane de lei și un profit net de 13 milioane de lei dar și o investiție de 17 milioane de lei în dezvoltarea tuturor liniilor de business.

De la dată de 1 martie 2021 Agroland Business System este listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București și se tranzacționează sub simbolul AG. Capitalizarea de piață a companiei este de peste 160 milioane de lei. Acțiunile AG sunt incluse în indicele BET-AeRO dezvoltat de BVB pentru piața AeRO, începând cu dată de 11 octombrie 2021.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole