PRODUS DE CLUJ AJUNGE LA TIMIŞOARA

În 2017, Târgul Produs de Cluj a ajuns în două noi localităţi: Sibiu şi Timişoara.

Astfel, după succesul de care s-a bucurat târgul ,,Produs de Cluj” la finele săptămânii trecute, la Sibiu, urmează rândul Timișoarei, să ia parte în perioada 14-16 iulie 2017, în parcarea complexului comercial Shopping City Timișoara, la evenimentele special organizate cu acest prilej.

Târgul Produs de Cluj la Timișoara va reuni cca. 60 de expozanți, mici fermieri producători de uleiuri presate la rece, slănină, cârnați, caș și brânză de oaie, dulcețuri, sucuri, prăjituri și ciocolată, preparate ca la mama acasă, dar și articole de artizanat realizate de meșterii populari clujeni și de invitații speciali din Timiș. Astfel, vizitatorii vor avea la dispoziție costume populare din întreaga zonă etnofolclorică a Transilvaniei, bijuterii realizate manual, produse din lavandă, dar și obiecte decorative sculptate în lemn.

Caravana ,,Produs de Cluj” mai aduce la Timișoara gândurile și trăirile bunilor și străbunilor noștri, dar și cele ale contemporanilor, povestite de voci de aur și acompaniate de cei mai buni ceterași de la Cluj. Pentru cei mici sunt pregătie evenimente dedicate, respectiv un atelier de sculptură în fructe și legume, un spectacol de magie, precum și cel mai frumos parc de distracții din Transilvania.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole