PRODUS DE CLUJ AJUNGE LA ALBA

Asociaţia ,,Produs de Cluj”, entitate care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, continuă seria evenimentelor ce au ca scop promovarea tradiţiilor şi a valorilor autentice,  invitându-i pe locuitorii judeţului Alba să ia parte în perioada 5-7 mai a.c. la prima ediţia a târgului ,,Produs de Cluj” desfăşurată la Alba Iulia. Manifestările organizate în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi Primăria Alba Iulia se vor desfăşura în zona Bazinului Olimpic din municipiu.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

            Cu acest prilej, târgul ,,Produs de Cluj” va aduce în atenţia publicului prezent cele mai gustoase preparate din carne şi lapte, dulceţuri, sucuri naturale, uleiuri presate la rece din localităţile clujene Luna şi Turda, miere de albine şi alte produse apicole, dulciuri de casă, precum şi produse realizate din lavandă. De asemenea, la cele peste 80 de standuri vor mai putea fi admirate costume populare din toate zonele folclorice ale Transilvaniei, obiecte din lemn, bijuterii lucrate de mână, icoane, păpuşi, produse din piele, obiecte autentice realizate de către renumiţi meşteri populari clujeni.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

            Totodată, în cele trei zile în care caravana Asociaţiei ,,Produs de Cluj” va poposi la Alba Iulia, iubitorii de folclor vor putea să ia parte la spectacolele susţinute de renumite ansambluri folclorice şi de valoroşi artişti din judeţele Cluj şi Alba care vor încânta audienţa cu vocea şi cu cântecele lor. Printre aceştia, Ansamblul Folcloric al judeţului Alba, alături de interpreţii Cătălin Haşa, Roxana Rechem, Nicolae Plută, Maria Filimon, Floricica Moga, Dorina Nariţa, Nicolae Tuhuţ, Grupul Folcloric Clubul Vedetelor ,,Muguri de folclor”, Lucia Potra, Raul Oltean, Oana-Bozga Pintea, Marius Ciprian Pop. În cea de-a doua zi de manifestări vor fi prezente pe scenă Ansamblul folcloric ,,Tradiţii Uiorene” din Ocna Mureş, ,,Floare de colţ” din Galda de Jos, precum şi îndrăgiţii interpreţi Alina Ploae şi Aurel Tămaş. Duminică, 7 mai 2017, va avea loc un spectacol susţinut de Şcoala de Arte ,,Tudor Jarda”, instituţie de cultură subordonată Consiliului Judeţean Cluj şi, în acelaşi timp o susţinătoare activă a Asociaţiei Produs de Cluj. Astfel Şcoala de Arte clujeană va fi reprezentată de Fanfara judeţului Cluj, cursanţii claselor de canto muzică populară de la secţiile Cluj, Gherla şi Dej ale şcolii, de Ansamblul folcloric ,,Vatră de dor”, precum şi de interpreţii Denisa Bonţe, Claudiu Ciotleuş, Ana Strîmturean, Felix Gălan şi Ioan Dordoi. 

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Din programul manifestărilor nu vor lipsi nici activităţile dedicate celor mici care sunt aşteptaţi, în număr cât mai mare, să ia parte la ateliere de sculptură în fructe şi legume, spectacole de magie, precum şi la activităţile derulate în parcul de distracţii.

            Următoarea oprire a caravanei ,,Produs de Cluj” va avea loc la Mediaş, în perioada 12-14 mai 2017.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole