Producția de pe 67 de hectare, confiscată de polițiști! Totul a fost distrus!

Polițiștii nu stau pe gânduri când este vorba despre așa ceva! Au distrus pe loc toată producția acărei valoare se ridica la milioane de euro!

Garda Civilă spaniolă şi poliţia din Navarra au confirmat că au anihilat cea mai mare plantaţie ilegală de canabis din Europa, informează joi agenţia Xinhua, citată de AGERPRES.

Plantaţia, descoperită de polițiști între oraşele Artajona şi Olite din regiunea Navarra, în nordul Spaniei, se întindea pe o suprafaţă de 67 de hectare şi conţinea aproape 415.000 de plante.

Conform declarațiilor proprietarului, pe teren se producea cânepă pentru uz industrial, însă agenţii au început să aibă suspiciuni după ce au constatat că destinaţia finală a plantelor era în ţări precum Elveţia şi Italia, unde această plantă poate fi procesată pentru a fi transformată în canabidiol (CBD).

În urma operaţiunii, polițiștii au reținut trei suspecţi. Aceştia conduceau un depozit de dimensiuni mari în Artajona, dotat cu sistem de ventilaţie şi control al temperaturii pentru uscarea plantelor.

- Publicitate -

Poliţiştii au interceptat un camion pregătit de plecare, cu destinaţia Italia, care transporta 23.000 de plante uscate de canabis. În interiorul depozitului au fost mai găsite alte aproximativ 13.000 de plante.

Potrivit reprezentanților Poliției spaniole, toate plantele, atât cele din deposit, cât și cele care creşteau pe plantaţie, au fost distruse. După procesarea şi transformarea în CBD, valoarea acestora s-ar fi ridicat la aproximativ 30 de milioane de euro.

Sursa foto: Poliția Spaniolă/via REUTERS

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole