Producătorii agricoli și artizanii sunt așteptați de la toamnă sub Shopron, primul „farmers market” din Brașov

Producători agricoli, artizani dar și branduri brașovene consacrate, toți sub același acoperiș – acesta este conceptul Shopron, primul „farmers market” din Brașov.

Acest nou proiect comercial de amploare, întins pe o suprafață de 13.000 de metri pătrați, se va deschide în luna septembrie, în zona Bartolomeu, în vecinătatea complextului Brintex din Șoșeaua Cristianului nr.7, informează bizbrasov.ro.

Shopron se dorește a fi nu doar o simplă piață, ci un spațiu modern, urban al întâlnirilor, al evenimentului și al petrecerii timpului liber.

În cadrul „farmers marketului” vor fi incluse standuri de comercializare a alimentelor, legumelor, fructelor, mezelurilor, brânzeturilor, produselor de panificație și brutărie.

„Credem că punctul forte al proiectului este mediul ambiant, plăcut și confortabil. Shopron va fi o piață cu condiții ideale de shopping, răcoare vara, căldură iarna, curățenie, acces facil, numeroase locuri de parcare, scări rulante și lifturi și cărucioare pentru confortul cumpărătorilor”, promit reprezentanții dezvoltatorului.

Pe lângă produsele oferite de artizanii și producătorii agricoli locali, vizitatorii vor avea la dispoziție și numeroase servicii, cafenea, restaurante, dar și spații de relaxare.

„Încercăm să-i oferim Brașovului un «farmers market» așa cum au mai toate orașele mari din lume, un loc al întâlnirilor, un loc plin de viață, de gusturi și arome, în care poți cumpăra local. Ai posibilitatea să descoperi mici producători sau să regăsești brandurile tale brașovene preferate. Totodată, poți să bei o cafea de specialitate sau să mănânci ceva gustos de la un restaurant sau un food truck”, mai spun reprezentanții dezvoltatorului.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole