22 octombrie 2021 - 20:16

PROAQUA Trio – Adjuvantul care iti aduce bani in buzunar

Lucrările de aplicare a produselor de protecție a plantelor și a îngrășămintelor reprezintă o etapă esențială pentru fiecare fermier din România. Calitatea apei utilizate pentru pregătirea soluției de lucru trebuie să fie maximă, pentru ca erbicidele, insecticidele și fungicidele să aibă efectul scontat.

Arnaud Charmetant este de 13 ani în județul Călărași, acolo unde administrează două societăți, care lucrează aproape 14.000 de hectare. Suprafața mare aduce și un număr impresionant de folosiri de produse de protecție a plantelor. A descoperit produsul Proaqua Trio, de la Agricover, un adjuvant cu rol de corectare a durității și pH-ului apei.

AVANTAJELE FOLOSIRII PROAQUA TRIO

  • REDUCE TENSIUNEA SUPERFICIALĂ A SOLUȚIEI
  • PREVINE PRECIPITAREA
  • CREȘTE EFICACITATEA PRODUSELOR DE PROTECȚIE A PLANTELOR
  • REDUCE pH-UL SOLUȚIEI ȘI MĂREȘTE STABILITATEA SOLUȚIEI DE LUCRU

Proaqua Trio s-a potrivit de minune în câmpurile din Coslogeni, acolo unde sunt probleme mari cu duritatea și pH-ul apei. “Înainte de a folosi Proaqua Trio, am făcut și testarea cu alte produse și cu sulfatul de amoniu simplu. Ei, rezultatul a fost că, după ce am făcut amestec și test cu 3-4 produse diferite, cel mai eficient produs pentru a scădea duritatea apei a fost Proaqua Trio”, a povestit Arnaud Charmetant.

Efectele aplicării Proaqua Trio s-au observat în conturile firmei. “Ne-a ajutat foarte mult să îmbunătățim eficacitatea produselor de protecție a plantelor, mai ales a erbicidelor. Și ne ajută pe partea economică să reducem dozele. Ameliorând eficacitatea produsului, putem să folosim doza minimă omologată a produsului”, a completat fermierul francez.

Mai multe detalii despre Proaqua Trio găsiți pe site-ul https://agricover.ro/proaqua-trio/ .

Tot aici descoperiți datele de contact ale tuturor reprezentanților de vânzări Agricover, care așteaptă întrebările dumneavoastră despre portofoliul de produse sau puteți sa lasați datele dumneavoastră și un reprezentat Agricover vă va contacta.