Prinsi cu oaia-n portbagaj! Trei tineri, retinuti de jandarmi

Nici nu am trecut bine de la starea de urgență la cea de alertă și efectele măsurilor de relaxare socială au început să își arate roadele.

Recent, o patrulă de jandarmi aflată în timpul misiunii a observat, pe malul râului Argeș, un autoturism ce rula cu viteză redusă. Bănuind că bărbații aflați în mașină ar putea să fie la braconaj piscicol, au oprit vehiculul și au legitimat cei trei bărbați aflați în interior.

Mare le-a fost mirarea oamenilor legii când au constatat că în partea din spate a mașinii era o oaie și un miel, iar când au fost chestionați cu privire la proveniența animalelor, bărbații cu vârste  cuprinse intre 19 și 50 de ani au recunoscut că le-au sustras de la o stână din apropiere.

Jandarmii au aplicat prevederile legale și pe numele celor trei persoane au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală, pentru furt.

Animalele au fost returnate proprietarului, iar cei trei bărbați au fost predați lucrătorilor celei mai apropiate secții de poliție pentru continuarea cercetării.

Autor: Elena Picu

Citește și

Parerea voastra este intotdeauna importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult