ACE-ul de la țară: primul club din mediul rural afiliat la Federația Română de Tenis

AS Tenis Club Voința Vadu Crișului-Șuncuiuș este primul club românesc din mediul rural afiliat la Federația Română de Tenis. Clubul a fost înființat la inițiativa antrenorului Mircea Drăgoi, cu sprijinul primăriilor din cele două localități, scrie publicația electronică bihon.ro.

Mircea Drăgoi și TC Voința își propun să atragă copiii din zonă spre practicarea sportului alb la nivel de performanță. Printre obiectivele clubului se află dezvoltarea bazei proprii de antrenament prin atragerea de sponsori și susținători financiari, dar și organizarea de competiții sub egida FR Tenis.

„Suntem al 235-lea club afiliat la Federația Română de Tenis. Un obiectiv important al nostru este cel de a oferi posibilitatea practicării sportului alb și pentru persoanele cu dizabilități. Bianca, în vârstă de 14 ani, și Adrian, de 32 de ani, ne-au adresat rugămintea sa le oferim și lor bucuria practicării acestui spectaculos sport, chiar dacă sunt în cărucior. Adresăm, pe această cale, firmelor sau persoanelor cu posibilități materiale, apelul de a ne sprijini în amenajarea unei rampe de acces pentru aceste cărucioare la terenul de tenis din Oradea, situat pe strada Pasului nr. 5. Credem că pentru o firmă de construcții, această lucrare nu ar fi greu de realizat”, este rugămintea antrenorului Mircea Drăgoi.

Sursa foto: BIHOR ONLINE

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole