28 octombrie 2021 - 08:19

Primii 100 de acționari pentru Brădet Românesc S.A.

sustin_lactateDupă doar câteva zile după ce administratorul Lactate Brădet a anunțat demararea unui proiect de solidaritate populară pentru susținerea companiei, prin vânzarea de acțiuni 100 de români și-au exprimat dorința de a deveni acționari.

„Sunteți minunați! Cu puțin timp în urma am înregistrat primii 100 de viitori acționari ai Bradet Romanesc S.A. Va așteptăm să veniți alături de noi, în cel mai mare proiect romanesc, realizat prin solidaritate populara!”, a anunțat Marius Badea,  pe pagina de Facebook a companiei.

Achiziția de acțiuni se face prin site-ul sprijina.ro  unde Badea a postat următorul anunț:

„Acum, împreună cu voi, doresc să construim un brand al tuturor românilor „Brădet Românesc S.A.”, un produs autentic ROMÂNESC. Să știm cu adevărat ce mâncăm, să știm că produsul are un preț corect și o calitate deosebită. Să fim siguri că putem să-l servim copiilor noștri și nimeni să nu-l mai poată contesta”.

  1. ASOCIATIA TANARUL FERMIER sustine constituirea noului brand romanesc de la Bradet. Vom consuma Lactate Bradet si vom participa la actionariatul Bradet Romanesc S.A.
    Va doresc toate cele bune si spor in aceasta idee fantastica!

Comments are closed.