PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BOTOȘANI VREA SĂ MĂREASCĂ TAXELE ȘI IMPOZITELE

Modificările Codului Fiscal ar putea afecta drastic veniturile Primăriei din Botoșani, astfel că primarul municipiului a venit cu o soluție care mai mult ca sigur nu va fi pe placul cetățenilor: majorarea taxelor și impozitelor locale cu 18%!

”Bugetul local se constituie din două mari surse – impozitele şi taxele locale şi cotele care ne revin nouă de la bugetul de stat, din impozitul pe venitul global plătit de firme. Impozitul pe venit, care venea în completarea bugetului nostru şi era partea cea mai importantă, era de 16%, însă s-a redus la 10%. Împreună cu colegii din Asociaţia Municipiilor, am făcut o serie de calcule şi pierderile sunt extraordinar de mari. Pierdem, în cel mai bun caz, 40 la sută din aceste venituri”, a declarat primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, conform Mediafax.

Ultima majorare a taxelor și impozitelor locale a avut loc în 2013!

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult