PRIMA SPORT a început transferurile de marcă ale verii

Basarab Panduru, fostul mare jucător român, va continua să comenteze spectacolul competițiilor de top  din postura de analist al Prima Sport, post deținut de Clever Media Network.

Telespectatorii Prima Sport îl vor vedea pe Basarab Panduru în emisiunile care vor analiza fotbalul românesc și european, pe care il va comenta pertinent și spumos, în stilul format de-a lungul celor peste 15 ani de experiență în televiziune. 

În curând, fostul internațional i se va alătura lui Alex Rădulescu, cel care a însoțit Naționala pe drumul calificării la turneul din Germania, într-un program dedicat acestei competiții, pe Prima Sport și pe Prima Play.ro. Euro Show va analiza zilnic evoluția tricolorilor, iar corespondenții în Germania ai postului vor transmite cele mai importante noutăți din cantonamentul echipei României.

Basarab Panduru a jucat, printre altele, la CSM Reșița, Steaua, Benfica Lisabona și Porto. A avut 22 de selecții la naționala României și a marcat un gol. Panduru a fost și antrenor la Poli Timișoara, Oțelul Galați, FC Vaslui, Farul și Progresul București, dar și director sportiv la FCSB.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole