Prezență de invidiat la AgriPlanta 2024: Amazone unul dintre cei mai puternici furnizori de echipamente agricole

Amazone, unul dintre cei mai puternici furnizori de echipamente agricole, a fost prezent la AgriPlanta Romagrotec 2024 cu cele mai noi tehnologii și utilaje de prelucrare a solului.

La standul Amazone, vizitatorii au putut vedea cele mai recente mașini aduse de companie pe piața românească. Printre acestea, s-au remarcat un nou utilaj de erbicidat autopropulsat: Pantera, și un nou distribuitor de îngrășăminte, capabil să administreze atât îngrășământ granulat, cât și amendamente.

Amazone a adus, de asemenea, o gamă largă de semănători directe și utilaje pentru prelucrarea minimă a solului, răspunzând astfel nevoilor variate ale fermierilor pentru eficiență și productivitate.

Chiar dacă standul a fost un punct de atracție major pentru mai mulți fermieri, datorită demonstrațiilor practice și prezentărilor detaliate ale experților, echipa Agro TV a reușit să obțină informații despre avantajele noilor echipamente.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole