Prețul porumbului ACUM – Cât se plătește azi în Portul Constanța

Stabilitatea de pe piețe în ceea ce privește prețul porumbului s-a simțit și săptămâna aceasta, iar valorile au rămas constante în Portul Constanța, spune Cezar Gheorghe, expert în comerțul cu cereale și piețele de mărfuri agricole.

Într-o analiză prezentată în emisiunea Agrojurnal la Digi24, specialistul a explicat care sunt factorii care contribuie la această stabilitate.

”Porumbul se află pe același ritm pe care l-am cunoscut și săptămâna trecută. Valorile de 300 euro/tonă rămân constante în Portul Constanța. Nu s-a întâmplat absolut nimic în tot acest răstimp. Fermierii americani recoltează, Ucraina a început să recolteze, România recoltează ce mai are în acest moment și astfel. ne putem poziționa pe o valoare cimentată de 300 euro/tonă pentru următoarea săptămână”, a precizat Cezar Gheorghe.

Dacă prețul porumbului a rămas constant, lucrurile stau puțin diferit în ceea ce privește cotațiile grâului, care au suferit modificări ușoare față de săptămâna trecută. Dacă vedeam atunci valori de 335-337 euro/tonă, prețurile au scăzut cu aproximativ 10 euro în ultima săptămână, a mai subliniat specialistul.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole