26 mai 2022 - 04:35

Video – PREȚ RECORD plătit de o fermă din România la licitația pentru un taur din rasa Angus

Cea de-a treia licitație de tauri din rasa Angus, organizată la ferma de selecție Aberdeen Angus din localitatea Cibu, județul Mureș, eveniment denumit „Zilele Angus în România”, a surprins atât participanții, cât și organizatorii prin prețul record stabilit de unul dintre taurii licitați.

5800 de euro, atât s-a plătit pentru taurul Hulk, un adevărat record de preț obținut la vreo licitație în istoria asociației. Câștigătorii licitației, Ferma Maria Agro Bio din Ialomița, au mărturisit reporterului Agro Tv Marius Milea, că erau pregătiți să ofere până la 9.900 de euro pentru a-și îmbunătăți genetica fermei cu acest superb exemplar.

fisa hulk
Fișa taurului Hulk

Asociația Aberdeen Angus România, în calitate de societate de ameliorare și deținătoare a Programului de ameliorare pentru rasa Aberdeen Angus în România, aprobat conform Regulamentului European 1012 din 2016 cu modificările ulterioare, a finalizat cu bine testarea celui de-al treilea ciclu de tăurași din rasa Angus de la ferma de selecție Aberdeen Angus din Cibu. Taurii au vârste între 15 și 25 de luni, toți fiind din varietatea neagră.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.