30 iulie 2021 - 19:57

Președintele senatului USAMV, găsit mort în incinta universității

Președintele senatului Universității de Științe Agronomice din București (USAMV), Prof. univ. dr. Alexandru Șonea, în vârstă de 69 de ani, a fost găsit mort în biroul său din cadrul universității, potrivit unui anunț al Poliției București.

Macabra descoperire a fost făcută în această dimineață la ora șapte de femeia de serviciu care face curat în birourile șefilor de la Agronomie.

“În această dimineaţă, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în incinta sediului unei unităţi de învăţământ superior, situată în Sectorul 1, a fost găsit decedat un bărbat. La faţa locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri – Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările vizează stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul”, a transmis marţi Poliţia Capitalei.

Șonea, care deține titlul de doctor în științe, a fost practician veterinar, profesor și angajat în Ministerul Educației. În această dimineață, în jurul orei 7, femeia de serviciu l-a gasit spănzurat în birou. Familia deja se alarmase, anunțând lipsa de acasă în cursul nopții.

Prof. univ.dr. Alexandru Șonea avea și ceva probleme cu DNA-ul, fiind implicat in ancheta făcută în cazul Puiu Popoviciu – Băneasa Investment, în care procurorii au făcut mari presiuni pentru ca USAMV să se constituie parte civilă în cazul retrocedărilor de teren către omul de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.