Presedintele Klaus Iohannis: “Vrem sa promovam producatorii romani!”

Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă la finalul întâlnirii cu Ludovic Orban și ceilalți membri ai Guvernului, pe tema noilor măsuri introduse de autorități pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Președintele a făcut apel la populație “să lase pensionarii să-și facă aprovizionarea între orele 11-13, pentru că noi avem restul zilei la dispoziție”.

Principalele declarații ale președintelui:

“Trebuie împreună să ne străduim mai mult ca să îngrădim răspândirea virusului. E nevoie să respectăm recomandările autorităților. Nu vă întâlniți cu alte persoane, evitați orice contact fizic, stați la distanță unii de alții. Trebuie să reușim împreună să limităm răspândirea virusului. Cei mai vulnerabili sunt cei de peste 65 de ani. Autoritățile și-au făcut treaba. Depinde de noi să respectăm recomandările. Haideți să-i protejăm pe pensionarii noștri.”

“Dragi români, să le lăsăm intervalul 11-13 doar lor pentru aprovizionare. Lăsați pensionarii să-și facă aprovizionarea în acest interval, vă rog.”

Președintele Klaus Iohannis a atras atenția că materialele de protecție se găsesc foarte greu, nu numai în România, ci în toată lumea, și că se depun eforturi uriașe pentru ca statul român să poată beneficia de ele.

“Am început deja să identificăm producători români de materiale medicale. Primele rezultate n-au întârziat să apară. Deja există producători care s-au reprofilat, care vor produce măști sau halate pentru medici.”

“Mă adresez antreprenorilor: Fiți proactivi. Veniți cu idei către guvernanți. Vrem să promovăm producătorii români. Este o oportunitate.”

“Repet pentru toți: Să respectăm normele stabilite de autorități!”

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole