PREȘEDINTELE CJ ARAD CRITICĂ PRELUAREA CAMERELOR AGRICOLE DE MADR

Problema funcționării camerelor agricole a fost îndelunf dezbătută și pare a fi departe de o rezolvare care să îi mulțumească pe toți.

La evenimentul care a marcat deschiderea oficială a ediției din 2017 a Târgului de agricultură de la Arad, președintele Consiliului Județean Iustin Cionca-Arghir a criticat voalat trecerea acestora din subordinea consiliilor județene în cea a Ministerului Agriculturii.

El a amintit că, în urmă cu un an, în 2016, a atras atenția asupra acestora și că, după un an, vede cum nici noul statut al camerelor nu le face mai eficiente și mai utile agricultorilor.

Mai mult, președintele Consiliului Județean Arad a declarat că, permutarea din sistem nu a făcut altceva decât să îngrădească posibilitatea administrațiilor locale de a investi în agricultură, de a sprijini fermierii, ceea ce a creat deja neajunsuri în teren.

 

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult