PREȘEDINTELE CJ ARAD CRITICĂ PRELUAREA CAMERELOR AGRICOLE DE MADR

Problema funcționării camerelor agricole a fost îndelunf dezbătută și pare a fi departe de o rezolvare care să îi mulțumească pe toți.

La evenimentul care a marcat deschiderea oficială a ediției din 2017 a Târgului de agricultură de la Arad, președintele Consiliului Județean Iustin Cionca-Arghir a criticat voalat trecerea acestora din subordinea consiliilor județene în cea a Ministerului Agriculturii.

El a amintit că, în urmă cu un an, în 2016, a atras atenția asupra acestora și că, după un an, vede cum nici noul statut al camerelor nu le face mai eficiente și mai utile agricultorilor.

Mai mult, președintele Consiliului Județean Arad a declarat că, permutarea din sistem nu a făcut altceva decât să îngrădească posibilitatea administrațiilor locale de a investi în agricultură, de a sprijini fermierii, ceea ce a creat deja neajunsuri în teren.

 

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole