Întrecerea femeilor cu afaceri în sectorul agroalimentar – premii de 10.000 de euro

Femeile care fac afaceri în sectorul agroalimentar se pot înscrie online la o competiție pentru a primi o finanțare de până la 10.000 de euro, dar și training de specialitate, prin programul Empowering Women in Agrifood (EWA) 2021. Înscrierile au loc până pe 13 iunie.

Participantele trebuie să îndeplinească o serie de condiții: să aibă un start-up în sectorul agroalimentar, cu o vechime mai mică de 2 ani și să nu fi obținut până acum finanțări mai mari de 30.000 euro.

10 antreprenoare din România vor fi selectate în program și vor beneficia de training-uri gratuite, acces la mentori și experți în business pentru a-și accelera sustenabil ideile, dar și finanțări de până la 10.000 de euro pentru afacerea lor.

Antreprenoarele vor participa și la evenimentele principale care vor avea loc din iulie până în decembrie 2021: Matchmaking, Masterclass de business și evenimentul de Pitching & Networking.

La ediția Empowering Women in Agrifood 2020, un program dezvoltat de EIT Food și implementat în România de Impact Hub Bucharest, au participat 50 de femei antreprenor din cinci țări europene (Cehia, Portugalia, România, Spania și Turcia). La competiția pe România, în anul 2020, două femei de afaceri au primit finanțări de 5.000 de euro, respectiv 10.000 de euro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole