Premiera – credite cu pre-aprobare online pentru agricultori de la Mikro Kapital

Procesul de obținere a unui credit este adesea anevoios, necesită mult timp și acte. Dar nu și în cazul creditelor pentru agricultură de la Mikro Kapital!

Te-ai gândit cum ar fi să obții răspuns instant la o cerere de credit? Cum ar fi să accesezi un site, să introduci câteva date despre afacerea ta și să ai răspunsul pe loc? Acum, poți face acest lucru!

Mikro Kapital a conceput un produs financiar digital. Este vorba despre creditul SupeRRapid! E SupeRRapid deoarece îți ia maxim 5 minute ca să completezi un formular și să obții pre-aprobarea pe loc. Pentru a face o cerere cu pre-aprobare online, trebuie să introduci câteva date despre afacerea ta, suma solicitată și numărul de rate dorit. După care dai un clic și iată răspunsul!

Am conceput acest produs pentru comoditatea clienților. În cazul creditului SupeRRapid, clienții obțin mai multe beneficii:

  1. Sunt scutiți de deplasări inutile la sediile agențiilor Mikro Kapital
  2. Au răspunsul pe loc în doar 5 minute
  3. După pre-aprobare, vizitează una dintre agenții cu un pachet minim de acte ca să poată semna contractul de credit pe loc

Creditul cu pre-aprobare online se acordă pentru sume de până la 70,000 de lei pe o perioadă de maxim 60 luni. În cazul în care un client dorește o sumă mai mare de 500,000 sau 700,000 lei de exemplu, acesta poate face o cerere clasică de credit iar răspunsul îl va primi în scurt timp după ce prezintă un set de acte.

- Publicitate -

Încearcă și tu creditul SupeRRapid de la Mikro Kapital. Accesează mikrokapital.ro/credit-superrapid.html, completează o cerere online și vei avea răspunsul pe loc!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole