PREGĂTIRI PENTRU DEPUNEREA CERERILOR DE SUBVENȚIE LA APIA

Printr-o informare, instituția Prefectului din Cluj a explicat fermierilor că, prin ordinul MADR nr. 18 din 3 februarie 2017 s-a stabilit modalitatea de coordonare a implementării schemelor de plăti directe și a ajutoarelor nationale tranzitorii care se aplică în agricultură la nivelul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și al Agenției de Plăți și Interventie pentru Agricultură.

Astfel, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură va lansa începând cu data de 1 martie 2017 campania de primire a cererilor unice de plată pentru obținerea subvențiilor pe anul 2017. Campania de depunere a cererilor unice de plată se va finaliza în data de 15 mai 2017.

Pentru bună desfășurare a campaniei de depunere a Cererii unice de plată, Ministerul Agriculturii si Dezvoltării Rurale recomandă fermierilor să verifice situația din Registrul Agricol a terenurilor pe care doresc să le utilizeze. Adeverința de la Registrul Agricol, administrat de primăriile comunelor, orașelor și municipiilor, este cel mai important document de identificare și eligibilitate al fermierilor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole