PREA PUȚINE CERERI UNICE DE PLATĂ DEPUSE LA APIA BISTRIȚA-NĂSĂUD

Numărul cererilor unice depuse până în prezent la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Bistriţa-Năsăud în vederea obţinerii subvenţiilor este sub estimările specialiştilor, în condiţiile în care campania se încheie pe 15 mai, a declarat miercuri, într-o şedinţă a Colegiului prefectural, directorul acestei instituţii, Emil Scurtu.

El a informat că până în prezent au fost depuse 20.374 de cereri, pentru o suprafaţă utilizată de peste 83.500 de hectare, în condiţiile în care estimarea era de circa 25.000 de cereri.

Centrele locale APIA care au înregistrat cele mai multe cereri sunt cele de la Năsăud (6.035) şi Beclean (4.732).

În campania de anul trecut, la APIA Bistriţa-Năsăud au fost depuse, în total, 31.840 cereri, pentru o suprafaţă utilizată de peste 184.000 hectare.

Faţă de alţi ani, campania de depunere a cererilor pentru subvenţii se încheie la 15 mai, fără a mai exista posibilitatea de a depune documentele ulterior şi a suporta penalităţi, potrivit AGERPRES.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole