INCENDIU DEVASTATOR: Pomi fructiferi şi viţă de vie ard la Tohani, Prahova!

Pompierii prahoveni intervin, duminică după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată care se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 10 hectare în satul Tohani din comuna prahoveană Gura Vadului.

Incendiul se manifestă la vegetație uscată, lăstăriș și mărăciniș, pe aproape 10 hectare, potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

Incendiul a afectat şi 1.700 mp viţă de vie şi 120 de pomi fructiferi și au fost mobilizate trei autospeciale de stingere, potrivit AGERPRES.

Nu este prima oară când regiunea se confruntă cu astfel de incendii. Anul acesta, pe 17 martie, au izbucnit incendii de vegetație uscată pe sute de hectare de teren, în mai multe localități din Prahova, pe fondul unor condiții meteo nefavorabile. Pe lângă celelalte localități și în comuna Gura Vadului, sat Tohani a fost o mobilizare masivă a pompierilor pentru a reuși să stingă focul care se extinsese pe mai multe hectare de teren.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole