Ploieşti: 7 sancțiuni contravenționale aplicate persoanelor care comercializau produse agroalimentare

piatalegumePolițiștii locali ploieşteni din cadrul Serviciului Control Comercial, însoțiți de polițiștii locali de la Serviciul Ordine Publică, au desfășurat acțiuni de control în zonele adiacente Halelor Centrale și Pieței Malu Roșu, în vederea prevenirii și combaterii comerțului stradal neautorizat.

În urma verificărilor întreprinse, polițiștii locali au confiscat marfa comercializată ilegal pe domeniul public și fără documente de proveniență — produse perisabile și neperisabile (legume și fructe, genți, umerașe etc.) — cu o valoare totală estimată la suma de 480 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.
Astfel, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale persoanelor care comercializau produse agroalimentare pe alte amplasamente decât cele stabilite de municipalitate. Persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, domiciliate în municipiul Ploiești și zonele limitrofe, au primit avertismente scrise.
Poliția Locală Ploiești va continua acțiunile ce au ca scop impunerea unui climat de disciplină în zonele aglomerate ale orașului, prin stabilirea în piețele municipiului a unor relații comerciale bazate pe concurență loială.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole