Plățile pentru Programul TOMATA! Fermierii care primesc banii ASTĂZI

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a primit de la alte 10 județe deconturi în vederea efectuării plăților pentru beneficiarii Programului Tomata. Față de săptămâna trecută, numărul cererilor transmise pentru decontare a crescut considerabil, astfel că, s-au primit cereri pentru 4.388 de beneficiari, în valoare de 66.256.920 milioane lei.

Cele 10 județe care au trimis deconturile la MADR  în vederea efectuării plăților sunt: ALBA, ARGES, CONSTANTA, DAMBOVITA, GALATI, MURES, NEAMT, VALCEA, VRANCEA, ILFOV.

Cele mai multe cereri au fost înregistrate pentru județele: Galați (3551 solicitanți) și Ilfov (255 solicitanți).

Ministrul Petre Daea subliniază că situația plăților este dinamică, iar pe măsură ce se vor primi dosarele aferente celorlalte județe, MADR va achita cererile de plată și pentru restul legumicultorilor înscriși în Program.

Reamintim că în datele de 4 și 5 august au plecat primele sume spre beneficiarii programului Tomata, acestea fiind, la acea dată, în valoare de 7.065.030 pentru 476 fermieri din județele Arad, Bacău, Călărași și Mehedinți.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole