Plățile de ULTIMĂ ORĂ anunțate de șeful APIA! Banii sunt în conturi

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a efectuat o nouă rundă de plăți în cursul ultimei săptămâni, pentru beneficiarii schemelor de plată din Campania 2022.

Potrivit directorului general al APIA, Adrian Pintea, instituția a autorizat la plată un număr de 1.644 de fermieri, cu suma de 15,08 milioane de euro. Aceste plăți au fost autorizate în perioada 25-27 ianuarie 2023.

Astfel, APIA se apropie de finalizarea plăților aferente campaniei 2022. Singurele scheme de plată care mai trebuie plătite sunt ajutoarele naționale tranzitorii și sprijinul cuplat în sectorul vegetal.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

6 COMENTARII

  1. Mai mincinosule! Numai ant și sprijinul cuplat mai e de plata. Eu nu am primit niciun ban pana acum. Rușine! Agro-tv ar trebui s îl întrebați pe mincinosul asta și de lucrul asta ni ii luați doar interviu și spune numai minciuni. La mine la controlul pe teren am avut porumb și teledetecție mi-a găsit floarea soarelui. Niște tâmpiți. Pe o raza de 3 km de la sola mea nu a avut nimeni floare

  2. Ce faceți cu acei oameni care incaseaza suvenția pe suprafață și depășește cu mult suma de întreținere a gospodăriei și de ce nu îi taxați pt banii pe care îi incasează? Cum se poate să ia suvenți de sute de mi de euro ca pers fizică și nu plătește TVA la stat. Vă rugă m să luați măsuri cu privire la aceste persoane fizice care nu au plătit niciodată tva la stat și au inscrise la Apia pt suvenție peste 100 de hectare pe persoană fizică.

  3. Survențiile pe animale împreună cu terenuri, livezi, prin ecocert în Sălaj mai exact Simleu Silvaniei ne spune că nimeni nu a primit nimic ,dealtfel nici ieu ,soția, ne spus telefonic că ie totul ok bani trebuie să îi primim, dar când de 3 luni și că îi vom primi într-o singură tranșă pe anul 2022 ce le mai face la nenorocirile acelea de survenții apia??? Și acei bani blocați la cineștie cîți clienți? Mai lucrează cu iei ?cine? Cum ?de ce? Promisiuni ,minciuni, comisioane pe spatele nefericitilor? Vă slugărim că proști ,ca orbi pe salariile nesimțite care le iau uni cu minciuni, promisiuni care le publicați zilnic în nenumărate feluri .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole