Plata subvențiilor APIA: Directorul Adrian Pintea, anunțul mult așteptat!

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) realizează în continuare plățile în avans pentru fermierii care au depus cereri unice de plată în Campania 2021. Campania de plată în avans a fost demarată în data de 18 octombrie și se va încheia oficial în 30 noiembrie.

Obiectivul anunțat de directorul general APIA, Adrian Pintea, încă de la debutul plăților în avans, era ca instituția pe care o coordonează să vireze peste un miliard de euro în conturile fermierilor în această campanie de plată.

Ei bine, obiectivul a fost deja atins, la doar trei săptămâni de la debutul plăților. Iată anunțul publicat de Adrian Pintea pe pagina sa de facebook:

”Continuăm să onorăm ceea ce am promis! Este realitatea și crezul instituțional în baza căruia, în tot ceea ce desfășurăm cu bune practici prin APIA, ne concentrăm strict pe fapte.

Mulțumesc întregii echipe a Agenției, pentru efortul concertat, pentru că a înțeles să se mobilizeze eficient, iar implicarea în ritm susținut a constituit reușita unui succes înregistrat în premieră. Astăzi am depășit plata a 1 MILIARD EURO.

Suma plătită în avans pentru cererile depuse în Campania 2021 este de 1, 07 miliarde de euro! 684.782 de fermieri sunt astăzi beneficiarii acestor forme de sprijin! Procentul fermierilor care se bucură de plăți este de 88.88% din numărul fermierilor care sunt eligibili pentru plata în avans!”, a precizat șeful APIA.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

  1. 06,11,2021-nu a întrat nici o subvenție.
    Vreau alt agent apia pentru declararea suprafețelor eligibile .
    Actualul reprezentant la care declar suprafețele nu-mi inspira încredere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole