Plata ajutorului de minimis pentru LEGUME – Ultimele detalii de la șeful APIA

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) pune la punct ultimele detalii privind ajutorul de minimis pentru sprijinirea producției de legume în spații protejate. În acest sens, directorul general al APIA, Adrian Pintea, a participat astăzi la o întâlnire de lucru, alături de secretarul de stat MADR Aurel Simion.

Ședința desfășurată în sistem videoconferință a avut ca teme principale de discuție următoarele:

  • Ajutorul de minimis destinat producătorilor de legume în spații protejate;
  • Situația controalelor la fața locului, finalizarea acestora până la data de 15.10.2021;
  • Pregătirea dosarelor pentru campania de plăți în avans pentru anul de cerere 2021;
  • Alte aspecte privind activitățile curente ale Agenției.

La întâlnirea de lucru a participat conducerea Centrelor județene și a Aparatului Central al APIA, precum și personalul implicat în acordarea ajutorului de minimis de la nivelul APIA și al Direcțiilor Agricole Județene (DAJ).

Directorul General APIA a coordonat clarificarea ultimelor aspecte privind controalele, calculul privind determinarea producției minime și actualizările aplicației pentru acordarea ajutorului de minimis destinat producătorilor de legume în spații protejate prin centrele județene APIA.

De asemenea, au fost puse la punct ultimele detalii pentru pregătirea dosarelor în vederea demarării în condiții optime a autorizării la plată, atât în cadrul ajutoarele de stat, cât și în cadrul campaniei 2021 de plată în avans pentru plățile directe.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole