Pietele virtuale locale sunt tot mai atractive pentru producatori si consumatori

Direcția pentru Agricultură Județeană Botoșani vine în sprijinul producătorilor locali și, în acest sens, sesizând nevoia de a valorifica produsele autohtone pe o piață cât mai apropiata de locul de producție, a inițiat dezvoltarea unui parteneriat între aceștia și un integrator software din Botoșani care a realizat platforma online, PRODUS ÎN Botoșani www.produsinbotosani.ro, în scopul sprijinirii desfacerii produselor locale către consumatori.
Captură site. Ultimele produse postate pe site-ul din Botoșani

 

Astfel, legumicultorii și pomicultorii botosaneni, precum și producătorii de preparate din carne sau produse lactate, panificație, apicultorii, piscicultorii, vor avea acces direct la consumatorul final, platforma web fiind adaptata si terminalelor mobile, cu posibilitatea geolocalizării producătorilor disponibili într-o anumita arie, facilitând astfel o distribuție zonală a produselor proaspete, mai ales în contextul actual, când se recomanda evitarea zonelor aglomerate.
 
Platforma este disponibilă de astăzi 14 aprilie în online, spun reprezentanții Direcției Agricole din Botoșani.
 
Autor: Daria Diaconiuc 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole