PIAȚA PRODUCĂTORILOR LOCALI DIN SIBIU, ÎNCHISĂ SÂMBĂTĂ

Piaţa Volantă Transilvania din municipiul Sibiu, singura dedicată producătorilor locali, va fi închisă sâmbătă, pentru a nu fi îngreunat accesul sportivilor şi spectatorilor în sala polivalentă, unde va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni Campionatul Mondial de Karate Kyokushin, potrivit unui comunicat de presă remis marţi de Consiliul Judeţean.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

“Având în vedere desfăşurarea Campionatului Mondial de Karate Kyokushin în perioada 27-28 mai, la Sala Transilvania, pentru a nu îngreuna accesul la acest eveniment de talie mondială la care participă peste 1000 de sportivi din 40 de ţări, în data de 27 mai nu se va organiza Piaţa Volantă Transilvania. Organizatorii campionatului au comunicat într-o solicitare către Consiliul Judeţean că multe dintre delegaţii vor sosi cu autocare necesitând spaţiu mare de parcare”, se arată în comunicatul citat de AGERPRES.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Consiliul Judeţean Sibiu a anunţat că activitatea Pieţei Volante Transilvania se reia din data de 3 iunie.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole