Petre Daea: ”Nu avem grâu cât ne-am fi dorit, dar nici cât de puțin și-ar fi dorit alții”

A început la București cel mai cunoscut eveniment agricol din România, INDAGRA, iar oficialitățile de cel mai înalt nivel din agricultura românească nu puteau să lipsească de la eveniment. Ministrul Petre Daea a fost în centrul atenției în prima zi, oferind și câteva informații extrem de importante despre situația actuală în privința secetei și recoltei.

Potrivit șefului MADR, în ceea ce privește grâul, România stă destul de bine, în sensul că necesarul de consum intern a fost acoperit, dar au rămas și cantități suficiente pentru export.

”Am spus-o foarte clar și o repet: a fost această temere în vară, când toată lumea se aștepta să nu facem grâu și să nu avem posibilitatea să asigurăm hrană. Nu am obținut cât ne-am fi dorit noi, dar nici atât de puțin cât și-ar fi dorit alții. Avem cantitatea de grâu necesară în România pentru consumul intern și disponibilități pentru export”, a precizat Petre Daea.

Discursul complet al ministrului Petre Daea, precum și interviuri exclusive cu mulți alți actori importanți din agricultura românească, puteți urmări în reportajul video de mai jos:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole