Petre Daea, mesaj DUR către ministrul agriculturii, Adrian Oros

Petre Daea, mesaj dur pentru succesorul său la fruntea Ministerului Agriculturii, Adrian Oros! Prezent într-o ediție specială a emisiunii ”Agricultura la Raport”, organizată în cadrul Expo-conferinței Meat.Milk. 2021, fostul ministru al agriculturii a vorbit despre lipsa de dialog pe care o afișează actualul șef al MADR.

Întrebat de realizatorul Ovidiu Ghinea ce ar face dacă s-ar mai afla acum la conducerea ministerului, Petre Daea a răspuns scurt: ”Exact ce trebuie.”

”Dacă aș fi în fruntea Ministerului, aș face ce trebuie. Nu vreau să intru în polemică cu ministrul, dar aș vrea să-i spun doar atât. Ar fi bine să-și reamintească că în momentul în care s-a așezat pe scaunul de ministru, talonat de colegii dumnealui, l-am felicitat că a venit cu o echipă pe care o cunoșteam, spunându-i că mă bucur că îi are lângă el și că, prin continuitatea activității lor, îi vor da puterea de a decide și vor reduce riscul improvizațiilor. Ne-am salutat frumos, spunându-i că eu în fiecare dimineață intram pe ușa din spate, și să îmi dea posibilitatea să ies cu mașina prin față. I-am spus că îi urez succes și că telefonul meu zi și noapte este la capul patului, și răspund oricui mă sună”, a spus Petre Daea pentru AGRO TV.

Fostul șef de la Agricultură susține că l-a sunat, la un moment dat, pe Adrian Oros, pentru a-l sfătui, însă acesta nu i-a răspuns la telefon.

”Din nefericire, nu m-a sunat niciodată. Am simțit eu nevoia să-l sun pentru a-l pilota, în momentul în care am considerat că intervenția mea se cuvine. N-a răspuns. Am făcut și apeluri publice, în zadar. Iată de ce astăzi mă întâlnesc cu acest regret, că nu continuăm să discutăm, că nu continuăm să facem ceea ce este bine”, a mai precizat Petre Daea.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole