18 ianuarie 2022 - 00:26

Petre Daea, mesaj DUR către ministrul agriculturii, Adrian Oros

Petre Daea, mesaj dur pentru succesorul său la fruntea Ministerului Agriculturii, Adrian Oros! Prezent într-o ediție specială a emisiunii ”Agricultura la Raport”, organizată în cadrul Expo-conferinței Meat.Milk. 2021, fostul ministru al agriculturii a vorbit despre lipsa de dialog pe care o afișează actualul șef al MADR.

Întrebat de realizatorul Ovidiu Ghinea ce ar face dacă s-ar mai afla acum la conducerea ministerului, Petre Daea a răspuns scurt: ”Exact ce trebuie.”

”Dacă aș fi în fruntea Ministerului, aș face ce trebuie. Nu vreau să intru în polemică cu ministrul, dar aș vrea să-i spun doar atât. Ar fi bine să-și reamintească că în momentul în care s-a așezat pe scaunul de ministru, talonat de colegii dumnealui, l-am felicitat că a venit cu o echipă pe care o cunoșteam, spunându-i că mă bucur că îi are lângă el și că, prin continuitatea activității lor, îi vor da puterea de a decide și vor reduce riscul improvizațiilor. Ne-am salutat frumos, spunându-i că eu în fiecare dimineață intram pe ușa din spate, și să îmi dea posibilitatea să ies cu mașina prin față. I-am spus că îi urez succes și că telefonul meu zi și noapte este la capul patului, și răspund oricui mă sună”, a spus Petre Daea pentru AGRO TV.

Fostul șef de la Agricultură susține că l-a sunat, la un moment dat, pe Adrian Oros, pentru a-l sfătui, însă acesta nu i-a răspuns la telefon.

”Din nefericire, nu m-a sunat niciodată. Am simțit eu nevoia să-l sun pentru a-l pilota, în momentul în care am considerat că intervenția mea se cuvine. N-a răspuns. Am făcut și apeluri publice, în zadar. Iată de ce astăzi mă întâlnesc cu acest regret, că nu continuăm să discutăm, că nu continuăm să facem ceea ce este bine”, a mai precizat Petre Daea.