PETRE DAEA ÎI DĂ CEAȚĂ LUI PHIL HOGAN. “NU SUNT MOTIVE CA SĂ PRELUNGIM TERMENUL PÂNĂ LA CARE SE POT DEPUNE CERERI DE SUBVENȚII”

Ministrul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale a vorbit in exclusivitate la Agricultura la Raport despre cel mai fierbinte subiect al acestor zile. 

Petre Daea este greu de clintit, chiar daca Phil Hogan, comisarul european pentru probleme de agricultura, a anuntat ca termenul de 15 mai, stabilit ca data limita pentru depunerea cererilor pentru subventii, poate fi prelungit cu inca 30 de zile.

In exclusivitate la Agricultura la Raport, seful agriculturii romanesti si-a explicat pozitia. “Ne-am organizat foarte bine la nivelul MADR si vrem ca termenul de 15 mai sa fie respectat. Pe 16 mai nu se mai primeste nici o cerere. Se munceste foarte mult in teritoriu. Pana acum, peste 83% dintre fermierii au indeplinit formalitatile pentru depunerea cererilor. Nu sunt motive ca sa prelungim termenul pana la care se pot depunde cereri de subventii”, a spus Petre Daea pentru telespectatorii Agro TV.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult