Petre Daea ia la țintă tomatele românești: ”65 de lei/kg este nu exagerat, este de nepermis!”

Ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Petre Daea, a vorbit duminică, la Prima News, despre situația actuală de pe piața legumelor. Șeful MADR este mândru de desfășurarea de anul acesta a programului Tomata, având în vedere că s-au înscris peste 22.000 de fermieri.

”Avem 22.251 cereri înscrise în program. Ştiţi câţi tineri avem acolo? 7.854, faţă de 2019 când am prezentat la Romexpo cei 1.224 de tineri care s-au înscris”, a spus Daea.

Ministrul agriculturii susține că prețurile exagerate care au apărut în unele piețe sunt nepermise, însă ele se vor regla odată ce vor ajunge la vânzare tomatele românești. ”Unii îşi iau pentru că sunt trufandale, nu va fi preţul acesta când va începe producţia”, a precizat șeful MADR.

”65 de lei kilogramul este nu exagerat, extrem de exagerat şi de nepermis în ţară. Daţi-mi mie locul, să văd şi eu”, a mai spus Petre Daea. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole