Petre Daea a confirmat ajutorul de minimis ce va fi acordat cultivatorilor de tomate

Vesti bune pentru legumicultorii romani.

tomato-308855_640

Ministrul Petre Daea a confirmat zvonurile privind Ajutorul de Minimis pentru producatorii de tomate din spatii protejate. Acesta a vizitat in ultimele zile cateva bazile legumicole din tara si le-a vorbit producatorilor despre ajutorul pe care il pot primi din partea statului roman.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

3 COMENTARII

  1. daca sunt tanar fermier cu o suprafata de 48 arii de solarii pot beneficia de subventie le legume si care ar fi aceea,cea de minimis sau sprijin cuplat?

  2. buna ziua,
    As dori sa va intreb de unde as putea obtine mai multe informatii despre prima de arendare de 1500 euro,informatie care a fost data la dumneavoastra pe post.

  3. va rog sa-mi raspundeti. detin o suprafata de 2500mp cultivata cu meri, anul 5 , vreau sa procesez , imbuteluez, comercializez suc – bautura racoritoare – de mere. conform , masurii 62a , si conform cod caen 1598 am inteles ca prin respectivul program nu voi beneficia de cei 70000 euro. din emisiunea d-voastra difuzata in reluare joi, 02.02.2017, la orele 4 am, am inteles ca se poate , doar in proportie de 50%. cum as putea sa iau legatura cu d-voastra pentru a va putea pune si alte intrbari. va multumesc . Oancea Cristina. TEL 0745/751.444 va multumesc din nou

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole