Petiție online cu peste 4.000 de semnatari pentru susținerea Lactate Brădet

print_petitieRomânii susțin în continuare firma Lactate Brădet pe internet, deși aceasta este implicată într-un scandal de proporții din cauza depistării unor probe infestate cu E.coli, prelevate de la brânzeturi produse de această firmă. Astfel, în mediul virtual a apărut o petiție cu numele „Nu vrem să se închidă Lactate Brădet” care a fost semnată în ultimele 48 de ore de peste 4.100 de persoane.
Pe pagina oficiala a petiției se arată că: „Nu credem ca Lactate Bradet este vinovata pentru imbolnavirea si moartea bebelusilor din Arges. In Spital sunt multi copii dintre care doar 1 a spus ca a mancat acest tip de branza. Poate autoritatile nu au raspunsuri si cauta un tap ispasitor. Inchiderea fabricii inseamna oameni care isi pierd locurile de munca si piata argeseana invadata de lactate facute…fara lapte :(. Daca doriti puteti distribui petitia si cel mai important este insa sa cumparam in continuare produse de la Lactate Bradet”
În paralel, conturile de facebook ale firmei și cel de susținere apărut marți înregistrează în continuare creșteri semnificative, iar postările de încurajare au devenit virale.
 
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole