28 iunie 2022 - 13:18

Peste 106.000 de vizitatori sunt asteptati la una dintre cele mai mari expozitii internationale de animale

SPACE 2019 este una dintre cele mai mari expozitii internationale de animale pentru toți profesioniștii din domeniul producției zootehnice: bovine (lapte și carne de vită), păsări de curte, porci, ovine, caprine, iepuri și acvacultură., iar anul acesta, evenimentul va avea loc între 10 și 13 septembrie 2019 la Centrul Expozițional din Rennes.

Expoziția se desfășoară o dată pe an și adună peste 1.400 de expozanți din 38 de țări, totalul vizitatorilor fiind de peste 106.000 din 115 de țări. Experții vor vizita SPACE 2019 pentru a explora o gamă largă de expoziții, în scopul de a crea parteneriate și pentru a discuta schimbările actuale în politicile UE.

Expoziţia de faţă este o un eveniment recunoscută pe plan internațional pentru dezvoltarea și cercetarea agricolă şi fiecare ediție a programului cuprinde o zonă de Cercetare și Dezvoltare, unde sunt discutate problemele din acest sector și potenţialele soluții care vor dezvolta condițiile în ferme, precum și reformarea condițiilor de muncă.

- Publicitate -

Programul SPACE 2019 include aproape 100 de conferinţe și simpozioane la care vor participa expozanți din toate sectoarele, precum, hrana pentru animale și nutriție, echipamente agricole și construcții, sănătate animală, echipamente de muls, genetică, agrobiologie, energie, furnizori de acvacultură, etc, fiind prezentate un număr impresionant de peste 700 de animale:

  • 550 de bovine din 13 rase, printre care: Prim’Holstein, Limousin, Normande, Montbéliarde, Charolaise, Salers, Pie Rouge, Jersey, Swiss Brown;
  • 200 de oi și capre din 11 rase, precum: Ile-de-France, Mouton Vendéen, Suffolk, Charollais, Bleu du Maine, Texel.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.