PESTE 10.000 DE GĂINI ȘI 6.000 OUĂ, SECHESTRATE DE DSVSA SATU MARE

Peste 10.000 de găini şi circa 6.500 de ouă de la o fermă avicolă din judeţul Satu Mare au fost supuse sechestrului, existând suspiciunea contaminării cu pesticide, informează un comunicat transmis vineri de către inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA).

“Au fost supuse sechestrului şi reţinerii oficiale, de către inspectorii DSVSA Satu Mare, un număr de 10.660 capete găini ouătoare, precum şi 6.589 bucăţi ouă dintr-o fermă avicolă din judeţ, în urma unei Notificări Informative pentru Intervenţie, din cauza existenţei unei suspiciuni de contaminări cu pesticide, până la finalizarea acţiunii”, precizează sursa citată.

Inspectorii DSVSA Satu Mare au mai sechestrat şi reţinut în această săptămână 52 de kilograme carne pasăre, 12 kilograme lactate, 23,9 kilograme preparate din carne în valoare totală de 2.680 lei, produsele alimentare fiind incinerate într-o unitate de ecarisare autorizată, potrivit AGERPRES.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole